Олексіївська початкова школа підключена до послуги Дія-QR.Vstup_do_zakladu__Kod_djsnij_do_07_01_2024.pdf

14.05.2021

Джура-2021


16.10.2020

Ось і завітала в Україну щедра осінь. Осінь фарб не шкодувала: листячко пофарбувала. Під ноги лягає килим золотий, а настрій веселий і гарний такий. На один день школа поринула в чудову осінню казку. Учні 1-4 класів підготували вироби з природних матеріалів: аплікації, фруктові композиції, композиції з квітів. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. Фантазії дітей не було меж.


15.10.2020

В Олексіївському НВК пройшов Олімпійський тиждень, приурочений Дню фізичної культури і спорту. Олімпійський тиждень і Всеукраїнський Олімпійський урок – це комплекс заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні. Олімпійський тиждень – спортивно-видовищний захід, спрямований на  популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху.

Протягом тижня діти ознайомились  з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, залучені до цікавих та активних спортивних заходів.


13.10.2020

13 жовтня свята покровителька роду козацького, Пресвята Покрова, зібрала учнів Олексіівського НВК у дружнє коло, аби ще раз згадати величні подвиги дідів-прадідів, славетних гетьманів, борців за волю народу, аби поповнити своі лави новими нащадками Запорізькоі Січі. Кожен рік, до свята Покрови, наша дружня шкільна родина приймає поповнення - учнів 5 класу до дитячо-юнацькоі організаціі "Юні Соколята".


21.09.2020

      Щороку у третю суботу вересня екологічні спільноти всього світу відзначають Міжнародний день чистих берегів (InternationalCleanBeachday), який проводиться одночасно із Всесвітнім днем прибирання. По всіх територіях від великих міст до селищ та містечок відбуваються масштабні екологічні акції, зокрема вздовж узбережжя річок, морів та інших водойм.П'ятий рік поспіль до екологічної акції долучаються учні та вчителі Олексіївської школи. Цьогоріч було зібрано приблизно 2000 літрів сміття.

InternationalCleanBeachday